DRAG S 2500 mAh – KOMPLETT KIT INBYGGT BATTERI

499,00kr inkl. moms

Komplett e-cigarett / vape kit från Voopoo i kompakt format.
Drag S drivs av ett inbyggt batteri på 2500 mAh och levererar upp till 60 watts effekt.
Den 4,5 ml stora pod-tanken som ingår drivs av Voopoo PnP coils. Den känner automatiskt av vilka coils du använder och ställer in rekommenderad effekt åt dig.

Skillnaden mellan Drag X och Drag S är att denna har inbyggt batteri, är lite mindre i storleken och är begränsad till 60 watts effekt.
Drag S kan också avfyras automatiskt när du drar ett bloss, så du inte behöver trycka på knappen (denna funktion går att stänga av med tre klick på avfyrningsknappen).
I standardutförandet passar vanliga e-juicer (60 ml, den större flaskan) till denna. Det går att köpa till MTL-tank och MTL-coils för att använda detta kit med mindre e-juicer på coils-sidan här.

OBS: Nya nikotinshots på hela sortimentet med regeringens nikotinskatt. Vi har försökt att fördröja detta så länge vi kan för er skull, men nu är vårt lager av gamla nikotinshots slut. All extra kostnad som tillkommer av nikotinet är helt och hållet nikotinskatt, vi tjänar inte en krona extra (vi tjänar faktiskt mindre) och är inte heller så förtjusta i denna skatt.