Swedish Mixology startade 2017 med ambitionen att tillverka e-juice av svensk kvalitet till rimliga priser. Vi såg helt enkelt att allt för många varumärken i Sverige levererades från USA med många mellanhänder, vilket innebar både orimligt höga priser, tveksam kvalitet och ofta att produkterna stått på massor hyllor någonstans och blivit gamla.

Vår ambition är att kunna leverera färsk e-juice som smakar vad det står att den ska smaka av högsta möjliga kvalitet. Vi använder enbart kvalitetsingredienser av farmaceutisk eller livsmedelskvalitet inhandlade i EU, och anpassade för e-cigarettbruk.

Vi har en kvick och flexibel tillverkningsprocess där vi enbart tillverkar så små partier som möjligt av alla våra produkter. Tack vare detta kan vi alltid snabbt göra justeringar av våra recept när det krävs och vara lyhörda inför feedback – och kunden får alltid en färsk vara!

Våra kunder har gett oss förtroendet att tillverka en produkt de tänker inhalera, och det här förtroendet tar vi inte lätt på. Vi följer ständigt utvecklingen på marknaden och i forskningen och anpassar oss snabbt till nya rön. Vi är t ex den enda aktören i Sverige (och kanske en av få i världen?) som använder helt vegetabilisk basvätska i vår tillverkning – till skillnad från normal basvätska som till viss del är baserad på råolja från petroleumindustrin och alltså är en fossil produkt.

Hos oss ska man som kund känna sig trygg med att vi tar ansvar för både smärtfria, snabba leveranser och produktens kvalitet.