KOMPLETT STARTPAKET – EGO POD AST

199,00kr inkl. moms

Detta är den uppdaterade AST varianten av Ego Pod. En helt ny e-cigarett från Joyetech som är gjord för att vara enkel att använda och erbjudea maximal smakbild och intensitet. Passar både den nya och den erfarne vejparen. Enheten saknar helt knappar och inställningar. Du fyller på den med e-juice, sen är det bara att börja puffa. När förångaren slits ut efter någon veckas normal användning så kastar du hela podhuvudet och sätter i en ny.
Med ett 1000 mAh stort batteri räcker en laddning en hel dag vid normal användning innan den behöver laddas.

Med den här produkten riktar vi oss också mer specifikt mot dig som är intresserad av att sluta röka med hjälp av e-cigaretter, men som kanske inte tagit steget ännu.
Därför har vi sett till att en e-juice som bör räcka ungefär en vecka vid normal användning alltid ingår vid köp av denna enhet, så att du får ett komplett startpaket på riktigt.

Fler e-juicer som passar denna enhet hittar du här. och påfyllningsbara podhuvuden hittar du här.

OBS: Nya nikotinshots på hela sortimentet med regeringens nikotinskatt. Vi har försökt att fördröja detta så länge vi kan för er skull, men nu är vårt lager av gamla nikotinshots slut. All extra kostnad som tillkommer av nikotinet är helt och hållet nikotinskatt, vi tjänar inte en krona extra (vi tjänar faktiskt mindre) och är inte heller så förtjusta i denna skatt.