VAPORESSO GEN-S & NRG-S TANK – 8 ML / 220 W

499,00kr inkl. moms

2022-09: Nytt pris, eftersom en uppgradering på denna har släppts: Gen 200 & iTank
Detta är fortfarande ett kit i toppklassen, men när dessa är slut säljer vi enbart den nyare modellen för gott. Coils till denna variant kommer alltid att finnas, garanti gäller som vanligt.

Komplett kit från Vaporesso med deras nya Gen-S mod, två batterier och NRG-S tanken.
Det enda som skiljer Gen-S kittet från Vaporesso Gen kittet är nyare färger och att denna levereras med NRG-S tanken som använder våra vanliga coils.

Denna vape drivs av Vaporessos AXON chip, som sägs kunna ge extra smak genom det nya Pulse-läget som skickar strömmen i mycket snabba, korta vågor till coilen (upp till 500 avfyrningar under ett enda bloss!).
AXON chippet har också särskilt bra stöd för inbyggd laddning och kan ladda båda dina batterier skonsamt och balanserat direkt i modden med en Micro USB kabel.
Ytan har behandlats för att tåla repor och är lätt gummerad så att den inte glider i handen.

Den nya NRG-S använder våra traditionella HW/GT-coils och rymmer upp till 8 ml i det medföljande bubbelglaset, eller upp till 5 ml i det raka reservglas som ingår.

  • Molicel P26A 18650 Vape Batteri E-cigaretter

   Molicel P28A 2800mAh 25A 18650

   Ett bra all-round batteri som erbjuder en bra kompromiss mellan kraft och kapacitet (batteritid).
   Levereras med skyddsförpackning i hårdplast och extra batteriwraps samt isoleringsringar.
   OBS: Säljes styckvis - gäller ej när man köper mod/kit, då ingår rätt antal batterier.

   I lager

  Reset options
OBS: Nya nikotinshots på hela sortimentet med regeringens nikotinskatt. Vi har försökt att fördröja detta så länge vi kan för er skull, men nu är vårt lager av gamla nikotinshots slut. All extra kostnad som tillkommer av nikotinet är helt och hållet nikotinskatt, vi tjänar inte en krona extra (vi tjänar faktiskt mindre) och är inte heller så förtjusta i denna skatt.