VAPORESSO XROS 3 MINI

259,00kr inkl. moms

Påfyllningsbart komplett e-cigarett podsystem från Vaporesso. Aktiveras när man drar ett bloss – inga knappar och inställningar.
Denna modell är liten och kompakt men har ändå 1000 mAh batterikapacitet, vilket bör räcka en normal användare en hel dag.
Det är också den e-cigarett som vi anser producerar mest smak och intensitet och som poddarna håller längst på vid normal användning.

Denna e-cigarett har 5 olika podhuvuden som passar. Skillnaden mellan dessa är hur mycket ström som används för att förånga vätskan, vilket gör att man kan få mer eller mindre smak och ånga beroende på vilket podhuvud man väljer.

E-cigaretten levereras med ett podhuvud som har resistansen 0,6 ohm (mycket intensiv, ju lägre resistans ju mer ström används för att förånga vätskan) med lite lösare luftflöde.
Det går så klart utmärkt att köpa till vilket podhuvud man vill för att få en upplevelse som passar en själv bättre.
Här hittar du alla podhuvuden som passar till denna e-cigarett.

Passar till alla våra MTL e-juicer som du hittar här. 

 

OBS: Nya nikotinshots på hela sortimentet med regeringens nikotinskatt. Vi har försökt att fördröja detta så länge vi kan för er skull, men nu är vårt lager av gamla nikotinshots slut. All extra kostnad som tillkommer av nikotinet är helt och hållet nikotinskatt, vi tjänar inte en krona extra (vi tjänar faktiskt mindre) och är inte heller så förtjusta i denna skatt.