Vi har tills vidare valt att ta bort den gamla ”Swish-kassan” från vår sida där man kan Swisha sin order direkt till oss, då Klarna numera har stöd för att man swishar i deras kassa.

Anledningen är att det blir betydligt lättare för oss att enbart ha en kassalösning att fokusera på vilket leder till att upplevelsen bör bli betydligt bättre för kunderna i slutändan.

Som kund har du också ett betydligt starkare skydd när du använder Klarna på vilken webshop som helst! Vid minsta lilla problem med din order så tar Klarna alltid kundens sida och fryser betalningen till oss som företag tills du som kund känner att vi som butik gjort rätt för oss och du har fått hjälp med ditt problem. Detta gäller oavsett om du använder Klarna med faktura, kortbetalning eller swish.

Vi rekommenderar helt enkelt att man alltid använder Klarna som kund när man näthandlar om det är ett alternativ – och vår egen shop är inte ett undantag 🙂

Självklart är vi villiga att backa förändringarna, eller hitta särskilda lösningar för kunder som av något skäl känner att de inte kan använda Klarna. Hör i så fall av dig till oss här.