Frakt 39kr – fri frakt över 500kr.

Vi har numera 39kr frakt (fri frakt över 500kr) för att kunna erbjuda hårdvara, coils, tillbehör m.m..
Anledningen till detta är helt enkelt att när vi erbjuder fri frakt måste vi baka in priset för frakten på produkten – handlar man då flera produkter så betalar man frakten om och om igen.
Hittills kan man säga att vi kraftigt subventionerat priset när kund enbart köpt en flaska e-juice och inte direkt belönat de kunder som handlat mera. Det här är något vi velat ändra på ett tag nu, så det börjar här.

I veckan kommer Mix n Match systemet tillbaka, så man återigen får rabatter på flerpack. Vi räknar med att detta kommer väga upp den nyinförda fraktkostnaden och göra systemet mer rättvist för alla.
I grund och botten handlar det om att större köp/investeringar inte ska straffa sig.

Från 1 juli 2017 gäller det nya tobaksdirektivet i Sverige.

Till en början kommer vi sälja ut det lager vi har av produkter utan förändring, men i framtiden anpassar vi oss för det nya systemet och då sker några förändringar i vårt produktutbud.

  • Strikt 18-årsgräns gäller på all försäljning av e-cigaretter och påfyllningsbehållare.
    Vi har alltid krävt att man ska ha fyllt 18 år för att handla hos oss – men nu kommer vi kräva födelsedatum eller personnummer i samband med beställning.
    Tänk på att om du beställer till en annan adress än din egen så måste den som paketet är adresserat till också vara 18 år gammal. Vid misstänkt langning avbryts ordern omedelbart med full återbetalning.
  • Ett nytt sortiment kommer innan sommarens slut, med mer fokus på ”gör det själv”-marknaden.

    Som alltid har vi som mål att tillhandahålla kvalitétsprodukter som kunden kan anpassa själv till ett konkurrenskraftigt pris.