E-JUICE KIT 1 LITER

900,00kr inkl. moms

Här kan du köpa en hel liter nikotinfri e-juice, med eller utan shortfillanpassning.
Notera att nikotin inte ingår. Detta är nikotinfri e-juice, eller shortfill med extra stark smak, så du kan tillsätta 1-2 nikotinshots i en tom 60 ml flaska och toppa upp till halsen med denna vätska så det blir färdig e-juice med nikotin.

Du kan välja tre alternativ:

 • Nikotinfri färdig e-juice:
  Du får 1 liter färdig e-juice utan nikotin. Redo att vejpa.
  Totalt 1 liter vätska att vejpa. Inga nikotinshots behövs.
 • Shortfill anpassad för 1 shot per 60 ml.
  Du får 1 liter shortfill e-juice (e-juice med extra smak, anpassad för att du ska kunna ha 1 nicshot i en 60 ml flaska och sedan fylla upp den till halsen med shortfill-vätskan så det blir färdig e-juice)
  Totalt 1,2 liter vätska att vejpa med nikotinshots inräknat (ingår ej).
 • Shortfill anpassad för 2 shots per 60 ml.
  Du får 1 liter shortfill e-juice (e-juice med extra extra smak, anpassad för att du ska kunna ha 2 nicshots i en 60 ml flaska och sedan fylla upp den till halsen med shortfill-vätskan så det blir färdig e-juice).
  Totalt 1,5 liter vätska att vejpa med nikotinshots inräknat (ingår ej).

 

Notera att flaskan med 1 liter blandas från grunden just för dig med råvaror utan färdiga koncentrat, därför kan det ta någon vardag extra innan din order skickas.
Notera att vi rekommenderar traditionella 70-30 nicshots (70% VG, 30% PG). Dessa går att köpa hos oss löst, men många av våra kunder föredrar att ordna nicshots själva via e-handel inom EU som inte har nikotinskatt för ett bättre pris.
Om du tänkt använda annan nikotinshot än 70-30 så kan du ange det i info-rutan nedan om du vill att vi anpassar e-juicen efter din shot.

 • Önskad styrka på shortfill (smak)?

  Här väljer du om du vill att vi sätter in tillräckligt med smak i flaskan för 1 nicshot per 60 ml flaska (~ 2,4 - 3,3 mg/ml färdig juice beroende på nicshot) eller 2 nicshots per 60 ml flaska (~ 4,8 - 6,7 mg/ml färdig e-juice beroende på nicshot).

  En av de smaker vi redan har, eller som du fått godkännande att beställa via kundtjänst i förväg.

  Dessa tomflaskor levereras med etikett, precis som en vanlig e-juice.
  Två tomflaskor med etikett ingår alltid gratis, men det kan vara klokt att köpa till fler.

  Övriga önskemål / Information till oss

  Här kan du begära t ex annan VG/PG på den färdiga juicen än 70-30, eller ange vilka nikotinshots du kommer att använda så vi kan anpassa blandningen efter detta. Vi kontrollerar och beräknar alltid noga innan vi börjar tillverka din order, och skulle något vara fel eller krocka så kontaktar vi dig först och frågar hur du önskar att göra innan vi blandar.

OBS: Nya nikotinshots på hela sortimentet med regeringens nikotinskatt. Vi har försökt att fördröja detta så länge vi kan för er skull, men nu är vårt lager av gamla nikotinshots slut. All extra kostnad som tillkommer av nikotinet är helt och hållet nikotinskatt, vi tjänar inte en krona extra (vi tjänar faktiskt mindre) och är inte heller så förtjusta i denna skatt.