GTX Coils (Gen PT80S) 5-pack

75,00kr169,00kr inkl. moms

GTX Coils till diverse system från Vaporesso, t ex GEN PT80S som vi säljer men passar även Swag PX80, GTX GO, Target 80, Target PM80, GTX Pod med fler.
Samtliga coils är V2-modellen med uppgraderad tätning.

Vaporessos GTX coils kommer i många olika varianter med olika intensitet vilket påverkar hur stora blossen blir och därför också hur mycket smak/ånga/nikotin man får per bloss. I dessa coils använder Vaporesso flera av deras egenutvecklade lösningar för stabilare uppvärmning, längre hållbarhet, ökad smak och minskat läckage vilket är områden där Vaporesso ligger i framkant och varför vi ofta väljer att ha deras produkter.

Samtliga coils säljs i 5-pack, utom RBA coil som säljs styckvis.
En RBA-coil är en avancerad lösning för att bygga och montera egna coils i en hylsa. Viss kunskap, verktyg och trådmaterial krävs och detta är alltså inget som vi rekommenderar om man inte är erfaren när det kommer till att bygga egna coils eller har läst på ordentligt om den processen och är beredd att lära sig.

OBS: Nya nikotinshots på hela sortimentet med regeringens nikotinskatt. Vi har försökt att fördröja detta så länge vi kan för er skull, men nu är vårt lager av gamla nikotinshots slut. All extra kostnad som tillkommer av nikotinet är helt och hållet nikotinskatt, vi tjänar inte en krona extra (vi tjänar faktiskt mindre) och är inte heller så förtjusta i denna skatt.