Swedish Mixology AB

Hos oss hittar du ett urval av våra egna e-juicer i shortfill-format.

Alla våra produkter är gjorda med EU-godkända komponenter av högsta kvalité. Självklart finns inte ombestridda ämnen som t.ex. Diacetyl i vätskorna och våra basvätskor håller högre kvalitet och renlighet än den som krävs för medicinskt bruk enligt EU.

Då vi säljer vår egen produkt utan mellanhänder kan vi också erbjuda konkurrenskraftiga priser.

STRIKT 18-ÅRSGRÄNS!

För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år.
Vid betalning ber vi om ditt födelsedatum eller personnummer, som vi matchar mot folkbokföringsuppgifter. Om du registrerar ett konto görs denna matchningen enbart första gången, sedan är du verifierad kund.

Vid misstänkt langning avbryts och återbetalas en order, var därför tydlig i kassameddelandet om du beställer till en annan leveransadress/person än din egen. Vi kontaktar dig vid behandling av order om oklarheter skulle uppstå.

Välj ombud och transportör själv. Fri frakt över 500 kr.

Produkter som innehåller nikotin och e-cigaretter räknas ej in i beloppet för fri frakt (lagarna tillåter ej detta). Våra försändelser är alltid spårbara och skickas i säkert emballage.

Självklart tar vi alltid fullständigt ansvar över hela fraktprocessen. Skulle ditt kolli inte komma fram, eller innehållet vara skadat så skickar vi ut nytt.

När du handlar hos oss kan du känna dig trygg.